Press "Enter" to skip to content

Pasangan Kembar Penerima Ijazah Doktor Falsafah (PhD) Kejuruteraan Alam Sekitar UniMAP 2019

Pasangan kembar penerima Ijazah Doktor Falsafah (PhD) Kejuruteraan Alam Sekitar mencuri tumpuan pada Istiadat Konvokesyen Ke-14 Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) pada sidang pertama hari ini. Dr Oon Yoong Ling bersama kembarnya Dr Oon Yoong Sin masing-masing berusia 30 tahun bersyukur kerana mampu menamatkan pengajian mengikut tempoh yang ditetapkan. Yoong Ling berkata, beliau bersama adiknya berhempas pulas selama lima tahun di dalam pengkhususan pengkajian tenaga berasaskan daripada air kumbahan.

Pasangan kembar penerima Ijazah Doktor Falsafah (PhD) Kejuruteraan Alam Sekitar mencuri tumpuan pada Istiadat Konvokesyen Ke-14 Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) pada sidang pertama hari ini.

Dr Oon Yoong Ling bersama kembarnya Dr Oon Yoong Sin masing-masing berusia 30 tahun bersyukur kerana mampu menamatkan pengajian mengikut tempoh yang ditetapkan.

Yoong Ling berkata, beliau bersama adiknya berhempas pulas selama lima tahun di dalam pengkhususan pengkajian tenaga berasaskan daripada air kumbahan.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *